Ik gebruikte hiervoor de afbakbroodjes van Bioform (eerst afbakken, daarna opensnijden en beleggen), maar je kan evengoed gewone sneetjes volkoren brood gebruiken. Beleg met sneetjes peer, daarop camembert. Verdeel er stukjes walnoot over en wat druppels honing. Zet voor ongeveer 10 minuutjes in de oven, tot de camembert héérlijk gesmolten is.
You May Also Like
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg sneetjes volkoren brood op bakpapier op een rooster. Men een scheut olijfolie met peper, zout en Italiaanse of Provençaalse kruiden en besprenkel er de sneetjes brood mee.…
Leg sneetjes (volkoren) brood een 10-tal minuutjes in de oven op 180 graden, zodat ze al iets krokant worden. Besmeer met zachte geitenkaas, beleg met schijfjes verse vijg, enkele druppels honing en amandelschilfers. Zet nog een…
Snij gekookte rode biet (kan je vacuüm verpakt kopen) en appel in blokjes, snij haringfilets in stukjes en snipper een stukje lente-ui fijn (makkelijk met de schaar), meng met 1 eetlepel mayonaise en 1 eetlepel natuuryoghurt. Kruid af met peper en…