Smeer een (volkoren) sneetje brood in met confituur (minder suiker) bvb. rabarber of abrikoos…beleg met schijfjes nectarine, doe nog een fijn laagje confituur op en bestrooi met amandelschilfers. Plaats ongeveer 15 minuutjes (180 graden) in de oven op een rooster. Eventueel op het laatst eventjes onder de grill.
You May Also Like
Ik gebruikte hiervoor havergrutten (steel cut oats), maar je kan evengoed havermout gebruiken. Havergrutten zijn iets ruwer en hebben meer “bite”. Je kan ze kopen in bv. de bioplaneet of online.…
Meng in een diep bord melk met een ei en een snuif kaneel.Smelt (vloeibare) vetstof in een koekenpan en laat warm worden. Wentel de (volkoren) boterhammen in het melkmengsel en bak mooi bruin aan beide kanten. Lekker met zusto…
Beleg een (volkoren) sneetje brood met schijfjes banaan en “verkruimel” er schilfers/ stukjes chocolade over, dek af met een 2de sneetje brood en leg tussen de grill.