Besmeer 2 (volkoren) wraps met pesto (of een tapenade), leg er sneetjes bacon (of hesp, kippenblokjes, scampi…) en eventueel geroosterde pijnboompitjes op. Leg de wraps op elkaar en leg tussen de grill, tot de wraps mooi bruin worden. Ook lekker met schijfjes aubergine. Lekker met een (tomaten)salade!
You May Also Like
Doe een scheutje olijfolie en (vloeibare) vetstof in een pan, zet op een laag vuurtje, leg er de sneden brood in en bestrooi met Italiaanse (of Provençaalse) kruiden. Leg er een -in schijfjes gesneden- tomaat op en beleg…
Stoof ui en look in (vloeibare) vetstof of olijfolie, voeg wortelblokjes en eventueel enkele tomaten toe, voeg ongeveer 1 liter water en 1 bouillonblokje toe en laat koken tot alles zacht is, ongeveer 30 minuten. Voeg op…
Ik gebruikte hiervoor de afbakbroodjes van Bioform (eerst afbakken, daarna opensnijden en beleggen), maar je kan evengoed gewone sneetjes volkoren brood gebruiken. Beleg met sneetjes peer, daarop camembert. Verdeel er stukjes walnoot over en wat druppels honing. Zet…