Snij pastinaak en aardappelen in stukken, zet onder water en laat ongeveer 20 à 30 minuutjes koken, tot alles mooi zacht is. Leg er op het laatst een ei bij en laat 5 à 6 minuten meekoken, spoel daarna onder koud water. Snij de pompoen in blokjes, stoof aan in wat olijfolie (ongeveer 10 minuutjes) en kruid met peper, zout & paprikapoeder. Stamp nu de aardappelen en pastinaak en voeg een scheutje melk toe, kruid af naar smaak (lekker met nootmuskaat). Werk af met bladpeterselie. Op het ei heb ik nog een klein beetje grof zeezout gestrooid.
You May Also Like
Kook de (volkoren) spirelli gaar volgens de verpakking. Doe de broccoli en, indien je diepvrieszalm gebruikt, ook de zalm in 2 aparte microgolfbestendige schotels. Plaats de broccoli ongeveer 5…
6
20 min
Verwarm een ratatouille mix uit de diepvries voor 15 minuutjes, niet nodig te ontdooien. Ik gebruikte de bio ratatouille van Colruyt (niet omdat het bio is, wel omdat het…
7 ingrediënten
20 min
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak ontdooide scampi kort in (zachte) vetstof en kruid naar smaak. Leg even aan de kant. Voeg nog wat vetsof toe in…