Snij pastinaak en aardappelen in stukken, zet onder water en laat ongeveer 20 à 30 minuutjes koken, tot alles mooi zacht is. Leg er op het laatst een ei bij en laat 5 à 6 minuten meekoken, spoel daarna onder koud water. Snij de pompoen in blokjes, stoof aan in wat olijfolie (ongeveer 10 minuutjes) en kruid met peper, zout & paprikapoeder. Stamp nu de aardappelen en pastinaak en voeg een scheutje melk toe, kruid af naar smaak (lekker met nootmuskaat). Werk af met bladpeterselie. Op het ei heb ik nog een klein beetje grof zeezout gestrooid.
You May Also Like
Sjalotje + look(poeder) stoven, puntpaprika toevoegen en even laten meestoven. Gekookte aardappelblokjes toevoegen en even laten bakken, kruiden met peper, zout en paprikapoeder. Baconreepjes + stukjes tomaat toevoegen ,…
11
20min
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de pompoen in blokjes (of gebruik diepvries pompoenblokjes), leg op een ovenplaat, op bakpapier, besprenkel met olijfolie en kruid met tijm.…
8
1u
Stoof een ui en look in olijfolie en voeg, in stukjes gesneden, paprika, courgette en aubergine toe. Laat eventueel wat rode pesto meestoven en kruid goed af met peper,…