Ik gebruikte hiervoor de afbakbroodjes van Bioform (eerst afbakken, daarna opensnijden en beleggen), maar je kan evengoed gewone sneetjes volkoren brood gebruiken. Beleg met sneetjes peer, daarop camembert. Verdeel er stukjes walnoot over en wat druppels honing. Zet voor ongeveer 10 minuutjes in de oven, tot de camembert héérlijk gesmolten is.
You May Also Like
Meng 20 g gist met 300 ml lauw water. Doe 550 g bloem (helft volkoren, helft tarwebloem) en een snufje zout in een kom. Voeg de opgeloste gist + 3 eetlepels olijfolie toe en kneed goed tot een…
Kook de (volkoren) couscous (of bruine rijst, quinoa…) gaar volgens de verpakking. Snij de rode ui in halve ringen en laat 10 minuutjes weken in kokend water, giet af en laat daarna even…
Komkommersalade met watermeloen, feta, munt, limoensap en olijfolie.Combineer met volkoren toast of cracker voor een complete maaltijd.