Leg sneetjes (volkoren) brood een 10-tal minuutjes in de oven op 180 graden, zodat ze al iets krokant worden. Besmeer met zachte geitenkaas, beleg met schijfjes verse vijg, enkele druppels honing en amandelschilfers. Zet nog een 10-tal minuten terug in de oven, tot de amandelen bruin kleuren.
You May Also Like
Één van mijn favorieten! 1 avocado pletten + teentje look (of lookpoeder) erbij persen + vers limoensap, peper en zout naar eigen smaak + stukjes (kers)tomaat.
Doe een scheutje olijfolie en (vloeibare) vetstof in een pan, zet op een laag vuurtje, leg er de sneden brood in en bestrooi met Italiaanse (of Provençaalse) kruiden. Leg er een -in schijfjes gesneden- tomaat op en beleg…
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg sneetjes volkoren brood op bakpapier op een rooster. Men een scheut olijfolie met peper, zout en Italiaanse of Provençaalse kruiden en besprenkel er de sneetjes brood mee.…