Komkommersalade met watermeloen, feta, munt, limoensap en olijfolie.
Combineer met volkoren toast of cracker voor een complete maaltijd.
You May Also Like
Ik gebruikte hiervoor de afbakbroodjes van Bioform (eerst afbakken, daarna opensnijden en beleggen), maar je kan evengoed gewone sneetjes volkoren brood gebruiken. Beleg met sneetjes peer, daarop camembert. Verdeel er stukjes walnoot over en wat druppels honing. Zet…
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg sneetjes volkoren brood op bakpapier op een rooster. Men een scheut olijfolie met peper, zout en Italiaanse of Provençaalse kruiden en besprenkel er de sneetjes brood mee.…
Doe een scheutje olijfolie en (vloeibare) vetstof in een pan, zet op een laag vuurtje, leg er de sneden brood in en bestrooi met Italiaanse (of Provençaalse) kruiden. Leg er een -in schijfjes gesneden- tomaat op en beleg…